یوسف گلشن در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر اهمیت حل و فصل تداخلات اراضی در شهرستان لنگرود اظهار کرد: این موضوع نه تنها موجب ایجاد امنیت حقوقی برای اراضی و تثبیت مالکیت مردم میشود، بلکه با فراهم کردن بستر مناسب برای سرمایهگذاری، نقش مهمی در توسعه عمرانی، گردشگری و اقتصادی منطقه ایفا خواهد کرد.
وی با اشاره به ظرفیتهای طبیعی و گردشگری لنگرود گفت: با شفافسازی وضعیت مالکیت اراضی، امکان توسعه گردشگری ساحلی، ایجاد تأسیسات اقامتی، و رونق اشتغال در این شهرستان بیش از پیش فراهم میشود.
فرماندار لنگرود با اشاره به وضعیت شهر چاف و چمخاله افزود: این منطقه بیشترین میزان تداخلات اراضی را در شهرستان دارد و مردم همچنان در انتظار تصمیمگیری نهایی کارگروه استانی به ریاست جهاد کشاورزی هستند.
گلشن با بیان اینکه کلیه پروندههای رفع تداخل اراضی در کمیسیون شهرستانی بررسی شده، گفت: این پروندهها برای ادامه روند به کمیسیون استانی ارجاع شدهاند.
وی ادامه داد: نیمی از این پروندهها، به مساحت تقریبی ۱۷ هزار هکتار، سال گذشته برای اجرا به شهرستان ابلاغ شده و لازم است پیگیریها با جدیت بیشتری دنبال شود.
فرماندار لنگرود تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید هر چه سریعتر جلسات کارگروه استانی برای تعیین تکلیف اراضی چاف و چمخاله را از سر بگیرد تا فرایند رفع تداخلات تسریع شود.
گلشن در پایان با اشاره به وجود ۷۱ واحد اقامتی گردشگری، ۱۶ اثر ثبت ملی، ظرفیتهای طبیعی چون دریا، تالاب، کوه و جنگل و نیز مردمان مهماننواز منطقه، لنگرود را از قطبهای گردشگری شمال کشور عنوان کرد و گفت: با توسعه زیرساختهای در حال اجرا، فرصتهای مناسبی برای حضور و مشارکت سرمایهگذاران فراهم شده است.
نظرات کاربران