
به گزارش وبدا، دکتر جواد باقری، رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به نقش موثر دانشجویان و کانونهای قرآن و عترت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در برگزاری این مراسم، خاطرنشان کرد: حضور ۶۱ هزار شرکتکننده و مشارکت بیش از ۱۰۰ هزار نفر رشته از خانواده نظام سلامت در این رویداد بزرگ، مرهون زحمات و مدیریت این دانشجویان پرتلاش است.
وی به تشریح جزئیاتی از روند برگزاری جشنواره پرداخت و گفت: این جشنواره از ابتدای آبان سال گذشته با حمایت وزیر بهداشت و تلاش همه مدیران عالی وزارت، همچنین همکاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، معاون فرهنگی دانشجویی، مدیران و مسئولان ذیربط در دانشگاه علوم پزشکی زنجان، به سرانجام رسیده و امروز بخشی از برگزیدگان این جشنواره تقدیر میشوند.
باقری ادامه داد: امسال بیش از 1200 نفر در سه مرحله نهایی در زنجان گرد هم آمدند و این مرحله اول است که امروز هم 128 نفر از خانواده نظام سلامت اعم از دانشجویان، کارکنان و اساتید در یک رقابت بسیارمعنوی و فنی، پر از شور و نشاط، مورد تجلیل قرار میگیرند. افرادی که نه تنها در عرصه قرآن از نخبگان محسوب میشوند، بلکه در حوزه علم، پژوهش و سایر ابعاد نظام سلامت نیز از برترینهای کشور هستند.
پیوستهای رسانهای و هنری، گامی مهم در ارتقای رویدادهای قرآنی است
حجتالاسلام حسینی، نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه زنجان در این مراسم ضمن تقدیر از دستاندرکاران برگزاری جشنواره، یادآور شد: هیچ کشوری در میان کشورهای اسلامی به اندازه ایران مسابقات قرآنی متنوع و گسترده برگزار نمیکند. برگزاری بیش از سیچهل مسابقه پررونق ملی و سراسری توسط نهادهای مختلف از جمله وزارت بهداشت، آموزش و پرورش، بسیج، آموزش عالی و کانونهای فرهنگی هنری، نشان از عمق فعالیتهای قرآنی در ایران دارد.
وی با بیان اینکه برگزاری رویدادهای قرآنی باید همچون رویدادهای علمی، هنری و ورزشی اثرگذاری اجتماعی داشته باشد، خواستار تقویت پیوستهای رسانهای و هنری این جشنواره شد و تأکید کرد: علاوه بر اینکه جامعه سلامت باید از برگزاری این رویدادها مطلع و بهرهمند شود. این چنین رویدادهایی نیز باید همانند یک مسابقه فوتبال موجی از هیجان در جامعه ایجاد میکند، رویدادهای قرآنی نیز باید اثرگذاری مشابهی داشته باشند.
جشنواره قرآنی وزارت بهداشت، جلوهای از ظرفیت معنوی این مجموعه است
دکتر سرداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را جلوهای روشن از ظرفیت فرهنگی و معنوی این خانواده بزرگ دانست و گفت: دانشگاهها و به ویژه دانشگاههای علوم پزشکی با رسالتی دوگانه مواجهند که یکی گسترش علم و پژوهش در حوزه سلامت و دیگری تعهد به تعالی انسانی و اخلاقمداری در تمامی عرصههاست.
وی تصریح کرد: این جشنواره صرفا یک رویداد رقابتی نیست بلکه بستری است برای بازخوانی میراث معنوی ما به منظور انس با آیات الهی برای درک بهتر پیوندی که میتواند بین دل و اندیشه، علم و وحی و درمان و ایمان برقرار شود.
گفتنی است بیستونهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت از ۳۱ اردیبهشت تا ۹ خرداد سال جاری، با حضور حدود ۱۲۰۰ شرکتکننده و به همت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، در سه مرحله در مرکز همایشهای بینالمللی روزبه این دانشگاه در حال برگزاری است.
نظرات کاربران