به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابراهیم تولایی پنجشنبه شب در شورای توسعه تعاون مازندران با تأکید بر مسئولیتپذیری دستگاههای اجرایی، اظهار داشت: هر دستگاه اجرایی در استان باید تمام مشکلات و مسائل حوزه کاری خود را به طور جدی پیگیری و حل کندو انتقال مشکلات به استانداری به عنوان راهکار اصلی نیست.
وی افزود: وظیفه اصلی دستگاهها کاهش مشکلات است و انتقال مسائل به استانداری زمانی لازم است که اقدامات اجرایی و پیگیری در سطح همان دستگاهها و فرمانداریها انجام شده و نتیجهبخش نبوده باشد.
این مسئول ادامه داد: استانداری وظیفه دارد در مواردی که خارج از حوزه اختیارات دستگاه یا فرماندار است، حمایت و مداخله کند.
سرپرست سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با اشاره به نقش فرمانداران در سطوح شهرستان گفت: فرمانداران که نمایندگان تامالاختیار استاندار در شهرستانها هستند، باید فعالانه در پیگیری و حل مشکلات همکاری کنند و تمامی اختیارات لازم برای انجام این امور را دارند. اگر مشکل فراتر از اختیارات آنها باشد، استانداری در کنار آنها خواهد بود.
تولایی در مورد موضوعات مطرحشده، به ویژه حوزه آبزیان، اعلام کرد: «در هفته جاری جلسهای با حضور دستگاههای مرتبط در دفتر معاونت اقتصادی استانداری برگزار خواهد شد تا پیش از بروز مشکلات، ضمن شناسایی چالشها، راهکارهای مؤثر نیز بررسی و پیشنهاد شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: انتظار داریم دستگاهها همراه با احصاء مشکلات، پیشنهادات و راهحلهای عملی را نیز ارائه دهند تا جلسات ما به جای صرفاً طرح مشکلات، بستری برای تصمیمگیریهای کاربردی باشد.
وی درباره مسائل تأمین برق و سوخت تولیدکنندگان گفت: در چند ماه اخیر با تولید ۱۸۳ مگاوات برق، رکورد بیسابقهای به ثبت رسید ولی با این حال انتظار نداریم مشکلات ناترازی برق تا پایان سال به طور کامل رفع شود.
تولایی تصریح کرد: بنابراین توصیه میکنم تولیدکنندگان به فکر جایگزینهای سوخت و انرژی باشند و استانداری نیز آمادگی دارد در تأمین سوخت دوم مانند ژنراتور و دیگر امکانات به آنها کمک کند.
سرپرست سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران به موضوع تسهیلات بانکی و مشکلات مالی اشاره و تصریح کرد: یک مورد خاص در حوزه تسهیلات وجود داشته که در حال بررسی دقیق با همکاری بانکها هستیم و امیدواریم این مشکل به زودی برطرف شود. از همه دستگاهها انتظار داریم در ارائه مستندات و پیگیریهای لازم همکاری کامل داشته باشند.
تولایی به ضرورت اثبات اهلیت و توانمندی تعاونیها برای اجرای پروژههای عمرانی اشاره کرد و گفت: فرمانداران براساس سابقه و رزومه تیمهای تعاونی تصمیمگیری میکنند و تعاونیها باید خود را به فرمانداری معرفی کرده و توانمندیهای خود را نشان دهند، تشکیل و فعالیت این تعاونیها بسیار سخت و پیچیده است و برای جلب اعتماد فرمانداران، تعاونیها باید مستندات و تجربه کاری خود را به خوبی ارائه کنند.
وی تاکید کرد: اگر نیاز باشد، با فرمانداران شش شهرستان مهم استان به صورت جداگانه صحبت خواهم کرد تا موانع احتمالی را رفع کنیم.
سرپرست سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران در پایان با تقدیر از عملکرد دبیرخانه شورای توسعه تعاون و نقش فعال تعاونیها گفت: تشکیل دبیرخانه فعال و همکاری مستمر تعاونیها نقش بسزایی در توسعه و عمران استان داشته است و از تمام اعضا و دستاندرکاران این بخش صمیمانه قدردانی میکنم و امیدوارم در جلسات آینده پاسخگوی بسیاری از سوالات و دغدغههای مطرح شده باشیم.
نظرات کاربران