
در سالهای اخیر استفاده از هوش مصنوعی برای اجرای مراحل مختلف پژوهش توسط اعضای هیأت علمی و دانشجویان فراگیر شده است و عمده پژوهشگران تلاش می کنند که به کمک هوش مصنوعی، پژوهش خود را سریع تر و با کیفیت بالاتری انجام بدهند!
اما پرسش اینجاست که در این فرایند، چه چالشهای اخلاقی ممکن است برای پژوهشگر رخ دهد و پژوهشگر چگونه می تواند بر این چالشها غلبه کند؟!
با توجه به نوپا بودن توسعه هوش مصنوعی ژنراتیو ( مولد)، هنوز ابهامات فراوانی در این مسیر وجود دارد و لازم است که اتاق فکرهای مختلفی در این زمینه تشکیل گردد.
با توجه به مطالب پیشگفت، معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ارتش با همکاری مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند تصمیم گرفتند که وبینار “هوش مصنوعی و اخلاق در پژوهش های پزشکی؛ چگونه نوآوری را مسئولانه هدایت کنیم؟ “را در تاریخ چهارشنبه 22 اسفند 1403 از ساعت 9 الی 12 برگزار نمایند تا به برخی از ابهامات اخلاق پزشکی پاسخ داده شود و راه حلهای اخلاقی برای چالشها بیان گردد.
لینک شرکت در وبینار:
B2n.ir/t28969
لینک ثبت نام:
http://tabib.ajaums.ac.ir
شرکت در این وبینار را به تمامی مدیران سطوح بالا و میانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین مدیران دانشگاه ها و تمامی پژوهشگران توصیه می کنیم!
سخنرانان:
دکتر علی کاظمیان
هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
دندانپزشک، دکترای تخصصی سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی
دکتر سمیه رجب زاده
هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
دکترای تخصصی یادگیری الکترونیکی
دکتر مسعود شهابیان
متخصص طب اورژانس
دکترای مدیریت کسب و کار هوش مصنوعی
نظرات کاربران