0

رویداد ملی نوآفرین صنعت‌ساز به میزبانی قم برگزار می‌شود

رویداد ملی نوآفرین صنعت‌ساز به میزبانی قم برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، خیرالله رهسپارفرد در حاشیه جلسه پارک علم و فناوری استان، از ثبت ۷۳ ایده در دبیرخانه نخستین پویش ملی نوآفرین صنعت‌ساز استان قم خبر داد و گفت: پس از پایش و داوری اولیه، ۳۶ ایده برگزیده شدند و صاحبان آن‌ها در بوت‌کمپ‌های توان‌افزایی زیر نظر مربیان و مدرسان تخصصی شرکت خواهند کرد تا بوم ناب کسب‌وکار خود را تدوین کرده و برای ارائه در مرحله نهایی آماده شوند.

وی با بیان اینکه اختتامیه این رویداد در فروردین‌ماه سال آینده برگزار خواهد شد، اظهار داشت: در مرحله نهایی، برگزیدگان علاوه بر ارائه طرح‌های خود، فرصت بهره‌مندی از حمایت‌های مختلف پارک علم و فناوری را خواهند داشت. این حمایت‌ها شامل تسهیل در فرآیندهای تجاری‌سازی، مشاوره‌های تخصصی، دسترسی به شبکه‌های سرمایه‌گذاری و مزایای قانونی عضویت در مرکز کارآفرینی و نوآوری پارک علم و فناوری قم خواهد بود.

رئیس پارک علم و فناوری قم با اشاره به محورهای نخستین دوره این رویداد گفت: شناسایی ایده‌های فناورانه و نوآورانه در حوزه‌های علوم انسانی و اسلامی، صنایع خلاق و فناوری‌های نرم از اهداف اصلی این برنامه است که می‌تواند به توسعه زنجیره‌های ارزش منطقه‌ای کمک کند. این حوزه‌ها به دلیل نقش کلیدی در تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، ظرفیت بالایی برای ایجاد کسب‌وکارهای نوآورانه دارند.

رهسپارفرد با اشاره به اهمیت این رویداد برای شکوفایی استعدادهای جوان و حمایت از ایده‌های خلاقانه افزود: ما به دنبال آن هستیم که از طریق این پویش، بستری مناسب برای رشد و پرورش تیم‌های استارت‌آپی و هسته‌های فناور ایجاد کنیم تا بتوانند ایده‌های خود را به محصولات و خدمات قابل عرضه در بازار تبدیل کنند.

رئیس پارک علم و فناوری قم با بیان اینکه این رویداد بخشی از پویش ملی «امید به ابتکار» است که توسط معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم در سطح کشور در حال برگزاری است، اظهار داشت: ترویج فرهنگ نوآوری، توان‌افزایی و شکل‌گیری هسته‌های فناور، مهم‌ترین اهداف این پویش هستند و می‌توانند نقش مؤثری در توسعه زیست‌بوم فناوری کشور داشته باشند.

وی تأکید کرد: پویش امید به ابتکار به دنبال آن است که با شناسایی استعدادهای نوآور در سراسر کشور، به توسعه ظرفیت‌های علمی و فناوری کمک کند و مسیر ورود آن‌ها به عرصه تولید و اشتغال دانش‌بنیان را هموار سازد. در این راستا، پارک علم و فناوری قم نیز تمام توان خود را به کار خواهد گرفت تا از این ظرفیت برای رشد و توسعه فناوری‌های بومی و دانش‌بنیان در استان استفاده کند.

رهسپارفرد در پایان با اشاره به اهمیت تعامل بین بخش‌های علمی، صنعتی و فناوری، خاطرنشان کرد: ایجاد ارتباط مؤثر میان دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و بخش‌های تولیدی یکی از راهکارهای اصلی برای توسعه زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی است. برگزاری چنین رویدادهایی می‌تواند بستری برای این تعاملات فراهم کرده و به تبدیل ایده‌های نوآورانه به محصولات و خدمات تجاری کمک کند.

نظرات کاربران

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم هنرسلامت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + 2 =

مشاهده بیشتر