به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی،در این نشست، دکتر محمد رئیسزاده، رئیسکل سازمان نظام پزشکی کشور با اشاره به تعرفهگذاری دستوری خدمات پزشکی که پایینتر از بهای واقعی آنهاست، و همچنین تأخیر سازمانهای بیمهگر در پرداخت مطالبات و اعمال کسورات، اظهار کرد:در واقع جامعه پزشکی، مالیات را به صورت پیشپرداختشده و مستتر در تعرفهها و هزینههای درمانی پرداخت میکند، اما با این وجود، از منظمترین و شفافترین مؤدیان مالیاتی کشور به شمار میرود.
وی طرح موضوع «فرار مالیاتی پزشکان» را جوسازی رسانهای، فاقد مبنای کارشناسی و مغایر با اظهارات رسمی مسئولان سازمان امور مالیاتی کشور دانست.
رئیسکل سازمان همچنین به کارگروه مشترک سازمان نظام پزشکی و سازمان امور مالیاتی کشور اشاره کرد و از پیگیری جدی برای بخشودگی صددرصدی جرائم مالیاتی خبر داد.
دکتر رئیسزاده با اشاره به کارگروه مشترک سازمان نظام پزشکی با سازمان امور مالیاتی کشور و پیگیریهای فشرده، از بخشودگی صد درصدی جرائم مالیاتی، عدم صدور صورتحساب الکترونیکی تا پایان سال ۱۴۰۳ ـ موضوع ماده ۲۲ قانون پایانههای فروشگاهی ـ برای مطبها و مراکز درمانی در خصوص خدمات درمانی، تجهیزات و داروخانههایی که مشمول بیمههای پایه و تکمیلی میباشند، خبر داد.
دکتر رئیسزاده در ادامه با ارائه گزارشی از روند رشد تعرفههای خدمات سلامت، عنوان کرد: در بازه زمانی ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۰، میانگین رشد سالانه تعرفهها حدود ۱۴ درصد بوده، در حالیکه این میزان در چهار سال اخیر به حدود ۳۳ درصد رسیده است.
وی تأکید کرد که برای اولین بار در سال ۱۴۰۳، رشد تعرفهها از نرخ تورم سالانه پیشی گرفته و همچنین رشد جزء حرفهای تعرفهها که در گذشته میانگین ۹.۶ درصدی داشته، در چهار سال اخیر به حدود ۲۷.۵ درصد افزایش یافته است.
وی از بهبود زمان ابلاغ تعرفهها نیز به عنوان یکی از دستاوردهای سازمان یاد کرد و افزود: تعرفههای سال ۱۴۰۲ در تاریخ ۶ فروردین، تعرفههای سال ۱۴۰۳ در تاریخ ۵ فروردین، و تعرفههای سال ۱۴۰۴ در تاریخ ۲۸ اسفند سال قبل ابلاغ شدهاند که نشاندهنده روندی رو به رشد در ساماندهی زمانبندی تعرفههاست.
در این جلسه که با حضور اعضای هیأتمدیره بیمارستانهای خصوصی، دکتر بابک شکارچی (معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی)، دکتر انیسیان (مدیرکل حوزه سلامت سازمان نظام پزشکی) و نمایندگانی از سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد، مسئولان بیمارستانها دغدغهها و مشکلات خود را مطرح کردند و نمایندگان سازمان امور مالیاتی به تشریح دیدگاهها و گزارشهای مرتبط پرداختند.
در پایان مقرر شد کارگروه مشترک میان سازمان نظام پزشکی و سازمان امور مالیاتی کشور به صورت منظم پیگیر مسائل و راهکارهای اجرایی جهت حل مشکلات مطروحه باشد.
نظرات کاربران