به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی مهیائی شامگاه یکشنبه در جلسهای تخصصی پیرامون بررسی منابع مالی مربوط به تأمین آب شرب شهری و روستایی با تأکید بر رویکرد یکپارچه در مدیریت آب استان گفت: ما نیازمند نقشه راه مشخص، واقعی و اجرایی برای تأمین آب شرب مردم در تابستان و ماههای پیشرو هستیم.
معاون عمرانی استاندار گلستان افزود: اگر پروژهها بدون هماهنگی بین بخشی و توزیع عادلانه منابع تعریف شوند، عملاً هزینهکرد منابع هیچ اثری در کاهش بحران نخواهد داشت. لذا از همه دستگاههای اجرایی میخواهیم با همافزایی، اطلاعات دقیقتری از وضعیت میدانی ارائه کنند تا تصمیمات در سطح استانداری هدفمندتر و پاسخگوتر باشد.
عبدالغفور غراوی، مدیرکل مدیریت بحران استان و جانشین استاندار در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران نیز با اشاره به همپوشانی بحران آب با سایر مخاطرات طبیعی اظهار کرد: باید سیاستگذاریهای آبی ما کاملاً منطبق بر شاخصهای تابآوری و خطرپذیری شهرستانها باشد. ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان، اولویت خود را روی مناطق بحرانی شناساییشده گذاشته و همکاری نزدیک با شرکتهای آب منطقهای و آب و فاضلاب را دنبال خواهد کرد.
در این نشست، راهکارهایی نظیر مدیریت مصرف در مناطق پرمصرف، افزایش بهرهوری چاههای موجود، پایش مستمر شبکه و اطلاعرسانی به شهروندان برای صرفهجویی بیشتر، به عنوان اولویتهای اجرایی مطرح و تصمیماتی برای اجرا در روزهای آینده اتخاذ شد.
نظرات کاربران