به گزارش خبرنگار مهر، امیر مرتضوی شامگاه چهارشنبه در نشست با کارکنان معاونت اجتماعی دادگستری کل استان اردبیل اظهار کرد: اجرای برنامههای نظارتی بر نحوه اجرای دقیق وظایف ذاتی دستگاهها و نهادهای دولتی است که باید از سوی معاونت پیشگیری از وقوع جرم به طور جدی پیگیری شود.
وی خاطرنشان کرد: توجه جدی به لزوم کاهش و مقابله با آسیبها و معضلات اجتماعی به ویژه در حوزه خانواده و تلاش برای حل مشکلات خانوادههای زندانیان نیازمند ضروری است.
قائم مقام معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با بیان اینکه این اقدام به منظور پیشگیری از تبعات و آثار سو زندانی شدن سرپرست خانوار باید محقق شود، تصریح کرد: پیگیری سیاستهای کلان قوه قضائیه در خصوص اقتصاد مقاومتی رویکرد مهم معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه است.
در این جلسه معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل اظهار کرد: اجرای برنامهها در این معاونت با بهره مندی از توانمندی علمی مجموعه کارکنان معاونت به نحوی انجام میشود تا برای بخش عمدهای از معضلات و آسیبهای اجتماعی برنامههای جامع و دقیق به منظور مقابله و کاهش مؤثر آن صورت گیرد.
جهانگیر جوانمرد عملکرد امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل را در حوزه برنامههای ابلاغی یادآور شد و بیان کرد: انعقاد تفاهمنامه همکاری با اتاق اصناف به منظور برگزاری کلاسهای آموزشی برای متقاضیان پروانه کسب، اتخاذ برنامهها براساس جرایم اولویت دار استان، شناسایی مشکلات مربوط به اخذ سند برای اراضی موجود در محدوده شهری، انجام اقدامات در حوزه حمایت از زنان و کودکان، ثبت نام بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ نفر در سامانه سجا در سال گذشته، استفاده از ظرفیت بنیاد نخبگان در حوزههای مختلف، ساماندهی وانتبارهای میوه فروشی و ایجاد پارکینگ خودروهای سنگین برای جلوگیری از ورود آنها به داخل شهر و… بخشی از مهمترین اقدمات انجام گرفته در این حوزه است.
وی حضور در مساجد و ارائه مشاورههای لازم به مردم، همکاری تنگاتنگ معاونت با دادستانی و بازرسی استان و بازدید از مراکز ترک اعتیاد را از جمله مهمترین اقدامات این معاونت در حوزه عملکرد خارج از برنامههای مصوب در این معاونت اعلام کرد.
نظرات کاربران