به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی عصر شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان گناوه با گرامیداشت یاد شهدا به خصوص شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار کرد: دشمنان اسلام تمام تلاش خود را برای ضربه به ملت ایران و نظام اسلامی به کار بستهاند اما اشتباه راهبردی آنها عدم شناخت این ملت بزرگ ایران است.
وی گفت: ملت سرافراز و غیور ایران اسلامی با رهبری و مدیریت نایب امام زمان، امام خامنه ای (مدظله العالی) در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند و دشمنان را ناکام گذاشتند.
امام جمعه گناوه با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب افتخار امروز دنیای اسلام و مسلمانان است، افزود: مسلمانان جهان و کسانی که دل در گرو مکتب و قرآن و دین دارند به رهبر معظم انقلاب عشق میورزند و با مدیریت بی بدیل و بی نظیری ایشان ایران اسلامی توانست در جنگ ۱۲ روزه بر دشمن غلبه کند.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان گناوه با بیان اینکه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه دارای برکاتی بود که نیاز به تحلیل بیشتر دارد، گفت: از برکات این جنگ تحمیلی شناسایی ستون پنجم و نفوذیهای دشمن بود.
وی با اشاره اینکه اتحاد و انسجام ملت از دیگر برکات این جنگ و یکی از تبریکهای مقام معظم رهبری در پیام خود بود، افزود: مردم در این ۱۲ روز با نیروهای امنیتی و نظامی همکاری همه جانبه داشتند و محاسبات غلط دشمن که سعی داشت از برخی نارضایتیها و کاستیهای داخلی بهره برداری کند، را نقش بر آب کردند.
امام جمعه گناوه ادامه داد: دشمنان با طراحی یک جنگ جهانی و ترکیبی علیه ایران اسلامی وارد میدان شدند، اما ملت ایران با اتحاد، هوشیاری و مدیریت و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری نقشههای آنها را خنثی کرد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان گناوه اتحاد و انسجام مردم را بزرگترین سرمایه اجتماعی و مؤلفه قدرت دانست و تاکید کرد: باید این سرمایه را حفظ کرد و از تمام ظرفیتها برای مقابله با دشمن بهره گرفت.
امام جمعه گناوه با تاکید بر نقش مهم مساجد در دوران جنگ نرم بیان کرد: مساجد همواره سنگر دفاع بودهاند و امروز نیز باید به عنوان پایگاههای معنویت، تبیین و مقاومت فعال شوند و از این ظرفیتهای مهم کشور استفاده شود.
حجت الاسلام رکنی حسینی با اشاره به این فرموده امام راحل (ره) که «مساجد سنگرند، سنگرها را باید حفظ کرد» و با بیان اینکه از دستورات رئیس جمهور احیای ظرفیت مساجد محلات است، اضافه کرد: امروز در شرایط جنگ شناختی، ادراکی و روایتی دشمنان علیه کشورمان، مساجد به عنوان پایگاههای معنویت و تبیین نقش مهمی ایفا کنند.
وی با بیان اینکه مساجد به عنوان سنگر مقاومت و مرکز حرکت مردم هستند و همانگونه که در دوران دفاع مقدس نقش آفرین بودند امروز نیز باید توانمند باشند و نقش مهم خود را ایفا کنند، ادامه داد: فعال کردن پایگاههای بسیج در مساجد محلات یکی از وظایف است که میتواند در جهاد تبیین کمککننده باشد و باید مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه گناوه گفت: مساجد به عنوان پایگاه جهاد تبیین و مقاومت، برقراری نظم و امنیت در جامعه، مشارکت در ارائه خدمات اجتماعی، اقدامات رصدی و تأمینی، انجام خدمات و امداد اجتماعی، امداد رسانی در مواقع بحرانی و حوادث غیر مترقبه، نقش مهمی دارند.
وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیتهای مساجد مستلزم همکاری همه جانبه همه دستگاهها و نهادهای مربوطه است؛ از جمله امام جماعت، پایگاه بسیج و هیئت امنای مساجد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان گناوه گفت: مراکز نیکوکاری، گروههای جهادی، کانونهای فرهنگی و هنری دارای سابقه برگزاری اعتکاف و مشارکت در رزمایشهای فرهنگی و اجتماعی هستند؛ بنابراین مساجدی را که دارای چنین ظرفیتهایی هستند باید احیا کرد تا از ظرفیت آنها استفاده شود.
وی با اشاره به روز ۲۱ تیرماه، سالروز قیام مسجد گوهرشاد که به عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است این روز را نمادی از نقش آفرینی مساجد در مقابله با استعمار و استبداد دانست، و گفت: روز ۲۱ تیرماه روزی تاریخی و حیاتی در تاریخ انقلاب اسلامی است و قیام مسجد گوهرشاد با محویت سه اصل مسجد، مرجعیت و زعامت شیعه و سبک زندگی اسلامی ایرانی بود.
امام جمعه گناوه از اقشار مختلف مردم شهرستان، وعاظ، خطبا، بانیان مجالس و حسینیهها و تکایا، نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی در برگزاری آئینهای باشکوه و با شور و شعور در دهه اول محرم و عزاداری سید و سالار شهیدان و اقامه نماز ظهر عاشورا در این شهرستان تقدیر کرد، افزود: همه باید تلاش کنیم تا ادامه دهنده راه شهدا باشیم و وصایای آنها را جامه عمل بپوشانیم.
در این نشست که با دستور کار نقش مساجد در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و پسا جنگ تشکیل شد اعضای شورا به بیان دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.
نظرات کاربران