0

اجتماع بانوان زینبی در مصلای امام خمینی (ره) در خوی

اجتماع بانوان زینبی در مصلای امام خمینی (ره) در خوی
بازدید 3

به گزارش خبرگزاری مهر، در طنین نوای یا زینب و در فضای معنوی مصلای امام خمینی (ره) شهرستان خوی، بانوان زینبی این شهر گردهم آمدند تا بار دیگر حماسه‌آفرینی حضرت زینب کبری (س) را پاس دارند و با آرمان‌های عاشورا پیمان وفاداری ببندند.

این اجتماع با حضور گسترده بانوان، مادران شهدا و دختران نوجوان، جلوه‌ای از ایمان، حیا، غیرت و ولایت‌مداری را در قاب وحدت به نمایش گذاشت.

ماندگاری قیام عاشورا به خاطر صبر و زبان حضرت زینب (س) است

حجت الاسلام رفیعی، استاد حوزه و دانشگاه، در این آئین با اشاره به نقش حضرت زینب (س) در دفاع از نهضت حسینی گفت: اگر عاشورا در کربلا ماندگار شد، به‌خاطر زبان زینب و صبر زینب است. امروز دختران ما باید ادامه‌دهنده همان راه باشند.

وی ادامه داد: از آغاز تاریخ همراهی یک زن در کنار مرد جلوه گرای نموده است از آن جمله حضرت حوا، همسر حضرت موسی، حضرت خدیجه حضرت زهرا و حضرت زینب (س) و این مسئله نشانگر اهمیت و نقش زن در جامعه را نشان می‌دهد.

حجت الاسلام رفیعی گفت: حضرت زینب بانویی بود که در کربلا ۱۸ نفر از عزیزان خود از دست داد.

وی در باره ویژگی‌های حضرت زینب گفت: شجاعت، عفاف و حجاب، صبر بردباری، تقوا و دینداری و پیروی از ولایت از جمله خصوصیات آن حضرت بود که بانوان ما نیز این خصوصیات را باید سرلوحه کار خود قرار دهند.

دختران باید حضرت زینب (س) را الگو قرار دهند

سیده زینب موسوی، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه آذربایجان غربی نیز گفت: دختران ما با الگو گرفتن از حضرت زینب (س)، می‌توانند در میدان جنگ نرم، حجاب، عزت، آگاهی و ایمان را فریاد بزنند.

دختران نوجوان شرکت‌کننده نیز این مراسم را فرصتی برای شناخت بهتر سیره اهل بیت و درک مسئولیت‌های سنگین دختر مسلمان در برابر هجمه‌های فرهنگی دانستند.

برپایی نمایشگاه آسیب‌های فضای مجازی. جبهه بی صدا، تهاجم بی مرز

در حاشیه این مراسم قرارگاه رسانه، فضای مجازی و عملیات روانی سپاه شهرستان خوی در راستای آگاه‌سازی عمومی نسبت به تهدیدات نوین فضای مجازی و نقش آن در جنگ نرم، نمایشگاهی با عنوان «آسیب‌های فضای مجازی؛ جبهه بی‌صدا، تهاجم بی‌مرز» در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این نمایشگاه با هدف بررسی تأثیرات منفی فضای مجازی بر سبک زندگی، فرهنگ و امنیت روانی جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان، به نمایش آثار گرافیکی، پوستر، اینفوگرافیک و محتوای چندرسانه‌ای پرداخته شده است.

از دیگر محوری این نمایشگاه پرداختن به ابعاد مختلف جنگ نرم، اعتیاد رسانه‌ای، شایعه‌سازی، روایت‌سازی معکوس و تهاجم فرهنگی در فضای مجازی است.

از جمله دیگر محورهای اصلی این نمایشگاه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: اثرات اعتیاد به فضای مجازی بر نوجوانان و جوانان، ترویج ناامیدی، شایعات و تحریف واقعیات، تخریب باورهای دینی و ارزشی، سواد رسانه‌ای و مقابله با نفوذ نرم، تهدیدات سایبری و امنیت اطلاعات.

نمایشگاه برای عموم مردم آزاد بوده و بازدیدکنندگان می‌توانند در تاریخ ۱۸ الی ۲۰ تیرماه از ساعت ۹ تا ۱۳ از آن بازدید کنند.

این آئین زینبی با زمزمه نوحه‌های عاشورایی، اجرای دسته‌جمعی سرود و قرائت عهدنامه زینبی پایان یافت.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 2 =

مشاهده بیشتر