به گزارش #وبدا_گلستان؛ عصر امروز نشست پرسش و پاسخ دکتر سیدجلیل حسینی، معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با جمعی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گلستان و با حضور دکتر محسن ابراهیمی رئیس دانشگاه، دکتر قورچایی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر تبرائی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در مجموعه آموزش عالی شادروان فلسفی گرگان برگزار شد. در این نشست که با محوریت بررسی مسائل و مشکلات حوزه آموزش پزشکی برگزار گردید، دانشجویان به طرح دغدغهها و نقدهای خود پرداختند و معاون آموزشی وزارت بهداشت نیز پاسخگوی سوالات و ابهامات آنان بود.
دکتر سیدجلیل حسینی در ابتدای این نشست، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گلستان، هدف از اینگونه نشستها را ایجاد فضایی برای گفتوگوی مستقیم، شنیدن صدای دانشجویان به عنوان ذینفعان اصلی نظام آموزشی و در نهایت، بهرهگیری از دیدگاهها و پیشنهادات آنان برای بهبود مستمر فرآیندهای آموزشی در دانشگاهها عنوان کرد.
در ادامه این نشست، دانشجویان حاضر در فضایی کاملاً آزادانه و صمیمانه به طرح پرسشها، بیان مشکلات و ارائه دیدگاههای خود پرداختند. مسائل مختلفی از جمله افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان، کمبود فضاهای فیزیکی (کلاسها، خوابگاه، سلف سرویس، آزمایشگاه)، کمبود و فرسودگی تجهیزات آموزشی، آزمایشگاهی و کمک آموزشی، کمبود مواد مصرفی، مسائل مربوط به برگزاری آزمونها و فرصتهای پژوهشی دانشجویان از جمله مهمترین محورهای مطرح شده بود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت نیز با سعه صدر به تمامی پرسشها و دغدغههای مطرح شده پاسخ داد و در خصوص برخی موارد توضیحات لازم را ارائه کرد. وی ضمن تاکید بر اهمیت نقش و جایگاه دانشجو در توسعه نظام آموزش عالی سلامت کشور، اظهار داشت که تمامی مسائل و پیشنهادات مطرح شده در این نشست مورد بررسی کارشناسی قرار گرفته و در تصمیمگیریهای آتی وزارتخانه مورد توجه قرار خواهد گرفت.
دکتر حسینی در پاسخ به دغدغههای دانشجویان، ضمن تایید مسائل مطرح شده، تاکید کرد که تصمیم افزایش ظرفیت از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی اتخاذ شده و نه وزارت بهداشت و دانشگاهها موافق این تصمیم نبودهاند. وی با ارائه آمار، از افزایش دو برابری ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی از سال ۱۴۰۰ تا سال ۱۴۰۴ خبر داد و اظهار داشت که در حالی که برای پوشش زیرساختی و تجهیزاتی این افزایش پذیرش بودجهای تخصیص نیافته است. دکتر حسینی از پیگیریهای مستمر خود از طریق مجلس، سازمان برنامه و بودجه و دیگر مراجع برای تامین بودجه لازم برای دانشگاهها سخن گفت.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود، دانشجویان را به داشتن نگاه فراتر از محیط دانشگاه، پیگیری فرصتهای پژوهشی و حمایتی در سطح ملی (مانند معاونت علمی ریاست جمهوری و مرکز نماد وزارت بهداشت) و همچنین کار گروهی و مشارکت فعال در ارائه طرح و ایده برای ارتقاء سطح علمی خود تشویق کرد.
در پایان این نشست، دکتر حسینی بار دیگر بر اهمیت صدای دانشجو و دانشگاه در پیگیری مطالبات و ضرورت همکاری متقابل برای عبور از چالشهای موجود در نظام آموزش پزشکی کشور تاکید کرد.
نظرات کاربران