0

 تخصیص درآمدهای دانشگاه علوم پزشکی همدان برای بهبود آموزش

 تخصیص درآمدهای دانشگاه علوم پزشکی همدان برای بهبود آموزش

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز کارخانه‌ای در جلسه دیدار با رؤسای بیمارستان‌های شهر همدان، بر اهمیت مدیریت صحیح منابع و به‌ویژه درآمدهای اختصاصی دانشگاه تأکید و اظهار کرد: اولین و مهم‌ترین موضوع در سال جدید، پیگیری پرداخت حقوق نیروهای شرکتی از منبعی غیر از درآمدهای اختصاصی است که عدد بسیار بالایی دارد. این موضوع را با وزارت بهداشت نیز مطرح کرده‌ایم و انتظار می‌رود همه ما برای سبک‌تر شدن این بار سنگین، همراه باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: یکی دیگر از مشکلات سیستم، ارائه غذاهای بی‌کیفیت و گران‌قیمت به پرسنل و بیماران است که باید اصلاح شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر ما بخواهیم بهترین کیفیت را در ارائه خدمات درمانی داشته باشیم، باید همه با هم باشیم، از فرصت‌ها به‌خوبی استفاده کنیم و به ارتقا زیرساخت‌ها و خدمات سلامت به‌شکل مستمر بپردازیم.

ساماندهی هزینه‌ها و بهبود بهره‌وری، نیازمند مدیریت دقیق منابع است

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این جلسه با اشاره به برخی چالش‌ها در زمینه خرید تجهیزات و مواد مصرفی گفت: در بسیاری از موارد، کالایی را با ۳۰ درصد تخفیف به ما اعلام می‌کنند اما در عمل، قیمت نهایی بسیار بالاتر محاسبه می‌شود.

حسین عرفانی افزود: حدود ۲۰ درصد بیماران، به‌درستی در آمار تغذیه ثبت نشده‌اند و در برخی موارد، همراهان بیماران نیز از وعده‌های غذایی استفاده می‌کنند در حالی‌که هزینه آن پرداخت نمی‌شود. این موضوع باعث ایجاد ناهماهنگی در توازن بین درآمد و هزینه‌ها می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: باید مشخص باشد چه تعداد غذا برای چه افرادی سفارش داده می‌شود.

عرفانی گفت: بخش زیادی از کسورات آشکار بوده و در ارائه اسناد به سازمان‌های بیمه‌گر دچار اشکال می‌شویم. این موضوع باید با دقت بیشتر مدیریت شود تا هزینه‌های اضافی به دانشگاه تحمیل نشود.

وی در ادامه ابراز کرد: هیچ‌گونه کنترل منظمی بر مصرف برق و سایر حامل‌های انرژی وجود ندارد. نمی‌دانیم مصرف برق بخش داخلی با بخش جراحی چه تفاوتی دارد. این داده‌ها باید ثبت و تحلیل شود تا بر اساس آن، تصمیمات اصلاحی اتخاذ گردد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان تاکید کرد: مدیریت بودجه، ایجاد تعادل بین درآمد و هزینه، و اتخاذ تصمیمات صحیح و اخلاق‌مدار، از ارکان اصلی موفقیت در حوزه سلامت است.

عرفانی گفت: مهم‌ترین دارایی ما نیروی انسانی است. اگر بخواهیم بهره‌وری واقعی داشته باشیم، باید انگیزش را در کادر سلامت و پشتیبانی ایجاد کنیم. مهارت‌های مدیریتی و اخلاق‌مداری، اصولی هستند که باید در تمام سطوح مدیریتی رعایت شود.

گفتنی است؛ در پایان این جلسه با اهدای لوح از مدیران بیمارستان‌ها به پاس یک سال خدمت دیگر در عرصه سلامت قدردانی و تجلیل شد.

نظرات کاربران

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم هنرسلامت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 19 =

مشاهده بیشتر