0

آیت‌الله جوادی آملی منشأ خدمات علمی و فرهنگی در کشور

آیت‌الله جوادی آملی منشأ خدمات علمی و فرهنگی در کشور
بازدید 23

خبرگزاری مهر، گروه‌استان‌ها: خدمات ارزشمند علما و روحانیون در این کشور پهناور همواره زمینه‌ساز ترویج مبانی دینی، قرآنی و فرهنگی بوده است.

از چاپ کتب گرفته تا تدریس و آموزش و تربیت شاگردان خدماتی است که از علما و فیلسوفان این دیار می‌توان نام برد.

آیت‌الله عبدالله جوادی آملی فقیه، فیلسوف، عارف و مفسر قرآن کریم است، وی فعالیت‌هایی در عرصه تدریس و نشر معارف الهی دارد و زمینه‌ساز تأسیس مؤسسه تحقیقاتی و نشر اسرا به منظور پژوهش در رشته‌های علوم اسلامی بوده است.

ایشان صاحب تفسیر تسنیم یکی از بزرگترین تفاسیر جهان اسلام است.

آیت الله جوادی آملی مفسر بزرگ قرآن کریم و عامل به قرآن است

روحانی اهل سنت کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آیت الله العظما جوادی آملی مفسر بزرگ قرآن کریم است که عامل به قرآن و حامل قرآن کریم است.

ماموستا مختار فرجی با اشاره به ویژگی‌های بارز ایشان بیان کرد: آیت الله جوادی آملی اهل تقوا هستند و خادم شریعت مقدس اسلام محسوب می‌شوند.

وی از ایشان به عنوان خادم حوزه‌های علمیه یاد کرد و افزود: ایشان منشأ خیر و برکت در جامعه اسلامی است که در طول عمر با برکتشان به عنوان یک مفسر عظیم الشان در دین مقدس اسلام خدمات شایانی را داشته است.

وی اضافه کرد: تألیف و تدوین تفسیر بزرگ قرآن کریم به نام «تسنیم» چشمه‌ای است در بهشت خدا که توسط این عالم ربانی و این مرد خدایی انجام شده است و اقدام بی نظیر و بزرگی در جهان اسلام محسوب می‌شود

این روحانی اهل سنت بیان کرد: تفسیر قرآن کریم توسط آیت الله جوادی عاملی به شبهات مذاهب مختلف و نیاز جامعه پاسخ داده است.

آیت‌الله جوادی آملی بر مباحث تفسیری و عرفانی احاطه پیدا کرد

حجت‌الاسلام هادی محمد خواه از روحانیون استان کردستان نیز در خصوص آیت الله عبدالله جوادی آملی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آیت‌الله جوادی آملی چندین سال از برکات علمی و معرفتی علامه طباطبایی بهره جست و بر مباحث تفسیری و عرفانی احاطه پیدا کرد.

وی افزود: این عالم بزرگوار و فقیه و فیلسوف شهیر در طول عمر شریف خود، تا کنون خدمات علمی و فرهنگی قابل توجهی را به انجام رسانده است‌.

حجت‌الاسلام محمد خواه یادآور شد: آیت‌الله جوادی آملی از سالهای نخستین تحصیل به تدریس در تربیت طلاب مبتدی می‌پرداخته است و تا کنون‌، شاگردان بسیار مفیدی را به عالم اسلام تقدیم داشته است‌.

وی گفت: این استاد خودساخته و متخلق به اخلاق الهی، همواره بر تهذیب نفس در کنار تحصیل پای می‌فشرده و همواره شاگردان خود را به اخلاص در تبلیغ معارف وحیانی و انس همواره با قرآن و روایات سفارش می‌کرده است‌.

رئیس دارالقرآن کریم کردستان بیان کرد: از خدمات مهم فرهنگی استاد جوادی آملی‌، تأسیس مؤسسه تحقیقاتی و نشر اسرا در سال ۱۳۷۲ است‌. مؤسسه اسرا به منظور پژوهش در رشته‌های مختلف علوم اسلامی و پاسخ گویی به شبهات موجود در اسلام تأسیس شده است و تا کنون خدمات شایان توجهی را تقدیم داشته است‌.

حجت‌الاسلام محمد خواه تصریح کرد: آیت الله جوادی آملی‌، تاکنون کتاب‌های بسیاری را در زمینه‌های گوناگون‌، از جمله تفسیر، فلسفه‌، کلام‌، فقه و اصول نگاشته است که از مهم‌ترین آثار ایشان کتاب‌های تفسیر موضوعی و تسنیم است.

وی اضافه کرد: کرسی درس تفسیر ایشان در حوزه علمیه قم از جمله دروس پرباری است که مشتاقان زیادی را با تفسیر کلام وحی آشنا می‌کند.

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 18 =

مشاهده بیشتر