0

زبان بدن به کمک سلامت روان آمد

تصویر پیدا نشد !
تمرکز محققان درک این موارد بود و منحصر به فرد بودن این تحقیق، فقط تغییر آن از حالات‌ چهره به حرکات بدن نبود بلکه جنبه‌های فرهنگی زبان بدن را در نظر گرفتند.

دانشمندان مؤسسه تحقیقاتی ارتباطات الکتریکی دانشگاه توهوکو (ژاپن) و دانشگاه ملی چانگ چنگ (تایوان) با همکاری یکدیگر این موضوع را بررسی کردند. آنان برای بررسی احساساتی که از طریق زبان بدن منتقل می‌شوند، از شرکت‌کنندگان خواستند، تجربیات عاطفی شخصی را به یاد بیاورند تا همه موارد از شادی گرفته تا خشم، غم، تعجب، ترس، انزجار و تحقیر را مورد بررسی قرار دهند. از میان احساسات مختلف شرکت‌کنندگان، خشم و ترس، ساده‌ترین و تحقیر و انزجار چالش‌برانگیزترین بود.

دکتر میائو چنگ، استادیار دانشگاه توهوکو، این نتایج را گامی حیاتی رو به جلو در ایجاد مجموعه داده‌ای متنوع و آسیایی‌محور برای تقویت تحقیقات بیشتر در مورد ارتباطات عاطفی توصیف کرد.

محققان امیدوارند تحقیقات آینده از این یافته‌ها برای ارائه دیدگاه جدیدی در مورد تغییرات فرهنگی در ارتباطات غیرکلامی استفاده کنند. این نوع درک در توسعه ابزارهای ارتباطی فناوری که درک بین فرهنگی را ارتقا می‌دهد بسیار ارزشمند خواهد بود.

ارث گزارش کرد، علاوه بر این، این تحقیق راه را برای پیشرفت در تشخیص سلامت روان هموار می‌کند زیرا نحوه حرکات افراد در هنگام تجربه احساسات مختلف ممکن است نشانه‌های ظریفی را در مورد وضعیت روانی آنها ارائه دهد و به‌طور بالقوه به تشخیص زودهنگام شرایطی مانند اضطراب یا افسردگی کمک کند.

بسیاری از ادبیات موجود در مورد زبان بدن و بیان عاطفی مبتنی بر موضوعات غربی است که منجر به سوگیری‌های بالقوه در نحوه تفسیر احساسات در سطح جهانی می‌شود. این تحقیق با تاکید بر مجموعه داده‌های متنوع فرهنگی، به درک جامع‌تر و فراگیرتری از احساسات انسانی کمک و راه را برای تحقیقات بین‌فرهنگی غنی‌تر هموار می‌کند.

نتایج تحقیق کنونی در مجله Behavior Research Methods منتشر شده است.
 

نظرات کاربران

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم هنرسلامت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 2 =

مشاهده بیشتر